ISPARTA / MERKEZ - Nazmi Toker Ortaokulu

Mrt

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde Türk milletinin azim ve kararlılığını, vatan aşkını, bağımsızlık karakterini tüm dünyaya gösteren Çanakkale Zaferi'nin 106. yıl dönümü kutlu olsun.

Büyük bir yokluk ve zorluk içerisinde, milletçe gösterilen birlik ve fedakârlıkla kazanılan bu zafer, hem Türk hem dünya tarihine damgasını vurmuştur. Bugün bizlere düşen görev, Çanakkale Zaferi'nde can vermiş kahramanların emanet ettikleri bu aziz vatanı aynı azim ve kararlılıkla korumaktır.

Eşine az rastlanır bir istiklal mücadelesinin destanını yazan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarının aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor; kahraman şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Münasebetiyle, Isparta Belediyesi İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması düzenledi. 2006 ve sonrası doğumlu 64 yarışmacının çektiği videoyu, maille göndermesi ve ardından jüri tarafından yapılan değerlendirmenin ardından sonuçlar açıklandı. Dereceye girenlerin ödülleri, Valiliğin, Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda düzenlenen 'On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal' programında Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen tarafından verildi.Isparta Nazmi Toker Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi Kübra Beren Çiftçi de üçüncü oldu. Birinciye 3 bin, ikinciye 2 bin ve üçüncüye bin lira para ödülleri Başkan Başdeğirmen tarafından verildi.

Mrt

Domates,Biber,Fesleğen,Kekik tohumlarını çimlendirme çalışmalarımız devam ediyor.

OKULA GELİŞ GÜNLERİ

8.SINIFLARDA ; Pazartesi,Salı,Perşembe,Cuma