Nazmi Toker Ortaokulu

WEB https://nazmitoker.meb.k12.tr
Adres : TURAN MAH. 112 CAD. MAZMİ TOKER NO: 73 MERKEZ / ISPARTA
VİZYON : Akıl ve bilimin ısıgında bilgi, beceri ve iç disipline sahip, arastıran, sorgulayan, elestirel düsünebilen, üretken; milli ve manevi degerlere baglı bireyler yetistiren, bilimsel, kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerin her alanda gerçeklestigi, egitim ve ögretinde lider, yaptıkları ve yapacaklarıyla aranan, anlatılan ve öncelikli tercih edilen örnek bir okul olmak vizyonumuzdur.
MİSYON : Türk Milli Egitimi’nin temel amaç ve ilkeleri dogrultusunda, bilim ve teknolojinin imkânlarını etkili ve verimli kullanarak, gelecegimizin teminatı olan çocuklarımızın; fikrî, ahlâkî ve bedenî gelisimlerine katkıda bulunarak, onları toplumsal degerlere sahip çıkan, yüregi insan ve vatan sevgisiyle dolu, her zaman çalısan, üreten, kendine güvenen saglam bir kisilik ve karakter sahibi bireyler olarak bir üst ögretime ve hayata hazırlamak temel hedefimizdir.
BAŞARILAR :

Biyoloji Laboratuvarı :2
Öğretim Şekli :Tüm Gün
Saatler : 08:30 : 15:40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kaloriferli
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Merkez / ISPARTA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkezde
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda sürekli olarak ücretsiz judo kurslarımız vardır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :