Nazmi Toker Ortaokulu

Belgegeçer : 2462181674
WEB http://nazmitoker.meb.k12.tr
Adres : Turan Mah. Hastahane Cad. No75 Merkez / ISPARTA
VİZYON : Akıl ve bilimin ısıgında bilgi, beceri ve iç disipline sahip, arastıran, sorgulayan, elestirel düsünebilen, üretken; milli ve manevi degerlere baglı bireyler yetistiren, bilimsel, kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerin her alanda gerçeklestigi, egitim ve ögretinde lider, yaptıkları ve yapacaklarıyla aranan, anlatılan ve öncelikli tercih edilen örnek bir okul olmak vizyonumuzdur.
MİSYON : Türk Milli Egitimi’nin temel amaç ve ilkeleri dogrultusunda, bilim ve teknolojinin imkânlarını etkili ve verimli kullanarak, gelecegimizin teminatı olan çocuklarımızın; fikrî, ahlâkî ve bedenî gelisimlerine katkıda bulunarak, onları toplumsal degerlere sahip çıkan, yüregi insan ve vatan sevgisiyle dolu, her zaman çalısan, üreten, kendine güvenen saglam bir kisilik ve karakter sahibi bireyler olarak bir üst ögretime ve hayata hazırlamak temel hedefimizdir.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen :